NYTT!

 
Har bestämt mig för att testa på en ny bloggportal. hädanefter kommer ni finna mig här;
http://angelicaeriksson.forme.se/
http://angelicaeriksson.forme.se/

Study mode

120 dagar kvar till studenten men fy, det är så sjukt mycket som ska göras nu! Blev ju inte direkt bättre då jag förra veckan blev inlagd på sjukhus och även sängliggandes hela veckan.. Fick inte ett dugg gjort då, kanske inte så konstigt med tanke på mitt tillstånd, men ändå, stressen lämnar aldrig kroppen och man får aldrig riktigt vila. Nu sitter jag och försöker ta igen lite, Jugoslavien - offer för historien, som vi ska hålla debatt om imorgon.
 
Behöver en paus.
 

När man inte vill lämna sängen

Idag var verkligen en sån där dag då jag inte ville kliva upp. Kan ju dock ha något att göra med att det var så mysigt att ligga och mysa med min fina.. Fan för att kliva upp såna gånger. Hatar verkligen att behöva slingra mig ur hans famn och behöva gå från värme och något av det mysigaste jag vet. Tack och lov för en lång sovmorgon iallafall, det ger ju lite mer tid åtminstone! Men nu sitter jag ändå här vid skolbänken och får som vanligt absolut ingenting gjort. Skolless? Minst sagt.. 
 
 
Sitter här med min fina juice och kollar på alla andra istället, perfekt

04-02-14 ♡

Sitter i skrivande stund och försöker smälta maten efter dagens middag, så här några timmar senare.. Kinabuffé med Ida. Så himla gott men är nu så sjukt mätt och är nästan orolig att magen ska sprängas för den utvidgats så mycket att huden inte räcker till, haha, nästan iallafall.. Ida åkte precis hem och nu sitter jag och lyssnar på tung musik, haha är inte så cool egentligen men det är bra musik och den ger mig lugn på något sätt! Dessutom så gör jag lite mysiga planer med Elina samtidigt som jag sitter och skrattar åt hur otroligt söta vi var på bilderna vi tog i fredags, åh vad jag tycker om dom ändå!
Imorgon har jag en fin sovmorgon så om ett tag åker jag till Martin och sover med honom. Ska bli mysigt att få somna bredvid honom igen och inte själv, så det blir hur bra som helst! Kramis
 
Denna bild är från Gran Canaria i höstas och satan vad jag saknar den resan (trots att bilden är aningen skev). Ge mig sol och värme. Nu. Tack!

Morgontrött

Ligger kvar i sängen trots att jag redan borde ha klivit upp för ett tag sedan då jag börjar om några minuter, fick ju till och med personlig telefonväckning.. Men hur lätt är det egentligen att lämna en varm och skön säng och slänga av sig täcket? Inte speciellt. Pratade nyss en stund med min fina som äntligen är på väg hem. Hoppas han kör försiktigt så ska jag kanske åtminstone försöka kliva upp.. Ha en bra dag!

Gårdagskvällen ♡

...den var grym.