Jag skrattar högt när jag skrattar

Avslutar nu ytterligare en väldigt bra kväll. Först frukostbjudning av en vän följt av måååånga timmars jobb och till sist väldigt roligt umgänge! Morgondagen verkar också se ljus ut förutom att jag ska upp för tidigt på jobb för sjunde dagen denna vecka. Men "cash is king!" sägs det ju så det ska gå bra ändå! Ha det grymt hörni så ska jag försöka sova nån timme extra för första kvällen på länge (ja, efter kl 3 är rätt tidigt för mig) hehe puss och adjö!

5 av 5 cheeseburgare


 Denna söta igelkott stötte jag på utanför min lägenhet ikväll, hoppas den tar hand om sig!
Nyligen hemkommen från en väldigt bra kväll. Jobbet gick bra och det var väldigt roligt hos min vän som vi firade också! Istället för att avsluta kvällen efter en lång dag fick jag istället annat umgänge vilket bjöd på bland annat bilåkning, nattfotboll, donken samt väldigt många skratt, höga sådana. Hoppas även ni haft en bra fredagskväll, godnatt med er!

Regnet vräker ner och jag vill bada

 
Spöregn är vad jag ser om jag kollar ut genom mitt fönster, och det enda jag kan tänka är "fan vad skönt att bada nu". Förutom att längta efter att bada så sitter jag mest och inväntar att mitt jobbpass ska börja så att jag så småningom får sluta för att dra vidare och ut med mina vänner. Inviger mina nya byxor ikväll också, svarta jeans precis som alla andras, casual. Ha en himla bra dag ni också!