No pain, no gain

Ny dag som återigen har varit fylld av skola, mat och därefter träning. Träningsvärken bränner fortfarande sedan föregående dagar men jag kämpar på och idag blev det konditions- och armpass. Nu pluggar jag med en vän (eller vi försöker åtminstone, blev lite bilkörning ett tag istället, som vanligt). 
 
Dagens goda gärnig: iväg på gymmet trots att delar av kroppen säkerligen hellre hade vilat.
Hoppas du också gjort en god gärning, om inte för kroppen kanske för en vän eller hjälpt en gammal tant över gatan ;) pusshej!
 
 

Starta dagen med träning

Idag ringde klockan 05:40 och klockan 06:00 befann jag mig på gymmet. Hade aldrig trott att en så morgontrött person som mig skulle klara av det,  men det gick och det är jag stolt över. Det bevisar bara att allt handlar om att bestämma sig, man kan om man vill. Idag var det kondition och magträning och imorgon väntar ett pass med kondition och armar. 
Träningsverken bränner efter legday igår men fy satan så skönt! Kämpa på ni också, vi gör detta tillsammans! 
 
Nu film innan sängdags, natti!
 
 

Svettas tills jag vill spy

Efter 2 timmar på gymmet med halva tiden konditionsträning följt av resten styrka så ligger jag nu helt slutkörd i soffan. Det handlar bara om att bestämma sig, det gjorde jag och det har börjat så bra. Imorgon väntar en dag av först musik som jag har som i-val, efter det blir det ett träningspass igen. Jag ska försöka hålla mig till 5-6 pass i veckan nu, jag vet att jag kan.
 
instagram @elinangelicaa